13 Μαΐου 2008

If you're going to create electricity...

... then use it!

Αυτή η ατάκα (από παλιά διαφήμιση ρολογιών με ένα καραγκόμενο που είχε όντως ηλεκτροφόρο βλέμμα) μου ήρθε στο μυαλό μετά την στιχομυθία μας. Και νομίζω καλά τον κατάλαβα. Αλλά ας πάρουμε τα πράματα από την αρχή.

Η μαγειρευτικότατη* Ε με προσκάλεσε να πάμε τις προάλλες θέατρο. "Θα είναι και ο φίλος μου ο Δ." μου είπε και έκλεισε το μάτι με νάζι. Αφού τη ρωτάω τι ακριβώς εννοεί, μου λέει ότι δεν είναι και καλά σίγουρη για το παιδί, αλλά από ότι κατάλαβε το μαστιγώνει το δελφίνι. Κι επειδή η παράσταση ακουγόταν ενδιαφέρουσα, αποφάσισα να πάω. Και πολύ πιο αποφασισμένος κιόλας. Μετά από τις συμβουλές που πήρα σε προηγούμενη ανάρτηση, θα ήμουν ακόμα πιο τολμηρός. Στην τελική, ο τολμών είναι που νικά. Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Χμ, ναι, αυτό κολλάει πιο καλά. Γιατί τα χέρια έκαναν όλη τη δουλειά. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Φτάνουμε λοιπόν στο θέατρο και ο Δ ήταν ήδη εκεί. Εν τω μεταξύ, όσες φορές τον είχα δει παλιότερα, πάντα ήταν φιλικότατος και ομιλητικότατος. Τον πλησιάζουμε από δεξιά του (έχει σημασία αυτό) και αφού αγκαλιαστικοφιληθήκανε με την Ε μου προτείνει το χέρι για χειραψία. Απλώνω κι εγώ το δικό μου προσέχοντας να μην του κτυπήσω τον αγκώνα στο μπράτσο του καθίσματος που ήταν ακριβώς από κάτω. Παρ'όλ'αυτά, τον ρωτάω στο καπάκι:
- Σου προκάλεσα μήπως ηλεκτρισμό?
- Όχι, έπρεπε?
- Ε, κάπως, ναι.
- Να το ξαναδοκιμάσουμε τότε?
Του ξαναπιάνω το χέρι και επαναλαμβάνω την κίνηση.
- Τίποτα πάλι?
- Χμ, δίκιο έχεις, κάτι έγινε τώρα.
- Μα δεν ακούμπησε ο αγκώνας σου στο κάθισμα!
- Α! (μικρή παύση) Αυτό εννοούσες? (ψιλοδαγκώνεται - μπορεί να κοκκίνησε κιόλας, αλλά με τον φτωχό φωτισμό της αίθουσας δεν μπόρεσα να διακρίνω) Εεε, όχι, όχι...
- Ωραία τότε.

Κάθησα και αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Η παράσταση συγκλονιστική, αλλά το μυαλό μου ήταν αλλού. Αποχαιρετιστήκαμε και πήγε σπίτι γιατί είχε πρωινό ξύπνημα την επομένη.

Καθώς πήγαινα την Ε σπίτι της, της λέω "Κανόνισε να ξαναβρεθούμε και μην κάνεις τον Κινέζο, ακούς?!" Αυτή απλά χαμογέλασε. Και μου είπε ότι θα τον προσκαλούσε στα εγκαίνια μιας έκθεσης ζωγραφικής την Παρασκευή.

Και σήμερα, πρωί-πρωί, ο Δ με έκανε add στο Facebook! Και η προξενητρευτικότατη Ε τον κάλεσε ήδη στην έκθεση της Παρασκευής. Και έχει και βάθος εκτός από γοητεία ο άτιμος. Και θα πάω σίγουρα την Παρασκευή. Παρ'όλο που δεν με ενθουσιάζει η ιδέα της έκθεσης. Και έχει και μαγνητικό βλέμμα γαμώτο. Και έχω μια δουλειά την Παρασκευή βράδυ, αλλά μάλλον θα φάει μια αναβολή για από βδομάδα: δεν χάνονται τέτοιες ευκαιρίες. Και στο Facebook λέει ότι του αρέσουν και τα ταξίδια (γιαμ!) και το καλό φαγητό (διπλογιάμ!!). Και αν χαθώ από βδομάδας, δε θα είναι γιατί πλάκωσε δουλειά.

Ζήτω η άνοιξη?
Ζήτωωωωωωωω!

_______________________________
* Ό,τι έχω φάει από τα χεράκια της είναι κα-τα-πλη-κτι-κό!

9 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

αχααααα! Πολύ χαίρομαι! Το παιδί απο το κωμωτήριο είναι; ε; Ρε τον έκανες να ντραπεί με την χειραψία! Αλλά του έδωσες να καταλάβει κάτι λίγα... χαχαχα
Δεν έχει εξαφανίσεις! Εδώ θα μας τα λες! Να κάνουμε κουτσομπολιό!
Φιλιά!!!

Αρκούρης είπε...

@ Hfaistiwnas:
μα κι εγώ χαίρομαι! :) Αλλά, όχι, δεν είναι ο Α από το κωμοτήριο: αυτός είναι ο Δ ;) Ποιός θα μου τό'λεγε ότι θα'χα τέτοιο σουξέ στα γεράματα μου :)))

ναι, όντως ψιλοντράπηκε νομίζω με την χειραψία, αλλά, από την άλλη, κατάλαβα κι εγώ επιτέλους τι φάση παίζεται, που δεν ήμουν σίγουρος πριν.

για τις εξαφανίσεις δε μπορώ να υποσχεθώ τίποτα: δηλαδή τι? να του πω, όχι δε μπορώ να πάμε για καφέ μετά το μεσημεριανό/βραδυνό/κάτι, γιατί πρέπει να πάω σπίτι να ενημερώσω? Λέει? Δε λέει! Αλλά μην ανησυχείς, θα τα πω όλα (αν υπάρχουν, έτσι?) με το νι και με το σίγμα και θα το κουτσομπολέψουμε όσο δεν πάει! :)

την πολύ γλυκιά καλησπέρα μου.

Hfaistiwnas είπε...

έτσι έτσι! Καλό βράδυ!

turigr είπε...

Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Κι αν χαθείς για λίγο δεν πειράζει. Αρκεί να περνάς εσύ καλά. Μετά όμως θέλουμε λεπτομέρειες. Εντάξει; Καλό βράδυ (εννοείται και καλή επιτυχία!)

b|a|s|n\i/a είπε...

έτοιμος για μια στιγμή λοιπόν
:) καλό βράδυ!

tovenito είπε...

το κομβικό σημείο είναι που σε έκανε add στο facebook. αν σε αγοράσει και σαν pet τότε η άνοιξη θα είναι διαρκής! καλησπέρα

PaNoS είπε...

Λες να βοήθησε για το facebook ?
Πάντα τέτοια!!!!

Cookie Basher είπε...

Χελόου! :P
Καλώς σε βρήκα -άντε και καλή συνέχεια με το ανοιξιάτικο ρομάντσο! ;)

Αρκούρης είπε...

@ turigr:
σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου. Τελικά δεν ήρθε, δεν βρεθήκαμε και άρα δεν έχω καυτές λεπτομέρειες να μοιραστώ. Αλλά αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει. Παρ'όλα αυτά, μια χαρά πέρασα στην έκθεση. Πήρα και έμπνευση και υλικό για ανάρτηση ;)

καλή βδομάδα σου εύχομαι!

@ b|a|s|n\i/a:
έτοιμος ήμουν για μια στιγμή που μάλλον δεν ήρθε η ώρα της. Κάθε εμπόδιο για καλό όμως, ε? ;)

καλή βδομάδα και σε σένα!

@ tovene592:
είναι όντως κομβικό σημείο αυτό. Από την άλλη, όχι και να με αγοράσει σαν πετ ρε συ! :)
(σε είδαμε κι εσένα ως πετ, να κρεμιέσαι ανάποδα στον σκοτεινό βράχο! :)))))

καλή βδομάδα σου εύχομαι! (αλήθεια, πως μετριέται ο χρόνος σε μια ανήλιαγη σπηλιά? Πάντα τό'χα απορία :))

@ *P@n0s* είπε:
ίσως κάτι βοήθησε. Ο χρόνος θα το δείξει. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση :)

καλή σου βδομάδα!

@ Cookie Basher:
καλώς αλληλοβρεθήκαμε :)
Το ανοιξιάτικο ρομάντσο δεν άρχισε ακόμη, αλλά που θα μου πάει? Θα τον καταφέρω! :)

καλή βδομάδα καλέ μου!