19 Απριλίου 2008

Skin! And lots of it, too.

Λίγο ήλιο να βγάλει κι αυτοί εδώ τα πετάνε όλα! Τι είδα λοιπόν στο δρόμο μου προς το σουπερμάρκετ:

1.Δύο ψηλούς μπρατσαράδες (γύρω στα 1.90), έναν ξανθό κι έναν μελαχρινό, με αμάνικα κολλητά μπλουζάκια, με τους δικέφαλους έξω και το στήθος να διαγράφεται και με από μια τσάντα στον ώμο να κατευθύνονται προς το υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Νάσιοναλ». Εγώ αυτούς ή στρίπερ τους κάνω ή έσκορτ.*

2.Ένα κάρο κόσμο να κρατάνε τα σακάκια/παλτά/πουλόβερ τους και συναφή θερμαντικά υπό μάλης ή δεμένα γύρω από τη μέση.

3.Τους πασίγνωστους τρούλους στην Κόκκινη Πλατεία να λαμπυρίζουν στον απογευματινό ήλιο.*

4.Κάμποσα γκοθ παιδάκια, αγόρια και κορίτσια, με τα μπυρόνια τους να κάθονται και να καπνίζουν υπό τους ήχους του φορητού στέρεο τους.

5.Πεντέξη παιχνιδιάρικες ματιές, καθότι βιαζόμουν να πάρω κάτι να φάω και φόραγα κι εγώ ελάχιστα.

6.Τρεις καταπληκτικούς μίμους έξω από το Μουσείο Ιστορίας της Μόσχας που ήταν φτυστοί ο Στάλιν, ο Λένιν και ο Γκορμπατσώφ.

* όχι, δεν έβγαλα φωτογραφίες, για ψώνια είχα πάει.

4 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Έσκορτ τι είναι; Αυτούς τους τρούλους μόνο στην τηλεόραση τους έχω δει, και μου έκαναν πολύ εντύπωση! Ακόμη κυκλοφορούν άτομα με φορητό στέρεο; Φόραγες ελάχιστα εννοείς;
Σε γέμισα απορίες! χεχε!

Αρκούρης είπε...

@ Hfaistiwnas:
"έσκορτ" είναι αγόρια που ...συνοδεύουν κόσμο επί πληρωμή. Υποτίθεται και καλά ότι απλά συνοδεύουν, αλλά από εκεί και πέρα, το τι γίνεται είναι άλλη φάση... Όσο για τους τρούλους, άμα τους δεις από κοντά, θα σου κάνουν ακόμα πιο πολλή εντύπωση. Τώρα για το φορητό στέρεο, τι να σου πω? Και μένα σα σκηνή από 80ς μου φάνηκε - πολύ πλάκα είχε. Πως αλλιώς να ακούσουν κι αυτά μουσική σε ανοιχτό χώρο? Και ναι, ελάχιστα φόραγα, γι αυτό και με κοίταγαν έτσι... Όσο για τις απορίες, μην ανησυχείς καθόλου: γι'αυτό είμαι εδώ! :)))

Sound Of Freedom είπε...

Αχ και γω τα πετάω όλα όταν βγαίνει ο ήλιος! :D

Αρκούρης είπε...

@ Μπέμπης:
δε σε πιστεύουμε κύριε, δε σε πιστεύουμε! Θέλουμε αποδεικτικά!!!

;)